Pasta Pomadoro



Idag har jag lagat den godaste pastan jag ätit nånsin! Dessutom jätte enkelt att laga... o självklart var Leila inblandad en smula! Lagade Leilas Pasta Pomadoro och hade även i hemmagjorda köttbullar.



För att få extra goda köttbullar så blanda i färsk basilika, vitlök och chilisås



Slutresultatet!



Pasta Pomadoro

250 g fettucinepasta
125 g färsk buffalomozzarella
 1 näve delade cocktailtomater
 1 knippe färsk basilika
 1 msk olivolja
 1 msk smör
2 st vitlöksklyftor
 1 msk honung
 5 st tomater
1 tsk vitvinsvinäger
 0.5 tsk salt
svartpeppar från kvarn

Gör så här

1. Koka upp pastavatten med olja och salt.

2. Skala och hacka vitlöken fint. Värm en kastrull och fräs vitlöken i olja och smör.

3. Tillsätt honung och tärnad tomat och koka ihop till en simmig konsistens, cirka 3 minuter.

4. Smaksätt med vinäger, salt och svartpeppar från kvarn.

5. Blanda den nykokta pastan med tomatsåsen, cocktailtomater, mozzarella och basilika.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0